Gluren bij Culturen

Tekst gluren bij culturen
25 september 2019

Al meer dan 10 jaar brengt ‘Gluren bij Culturen’ bewoners, organisaties en partijen die wonen en werken in West in contact met elkaars culturen.

Ook dit jaar is, samen met de Nationale Vertelschool en Hartkwartier, weer een mooi programma opgezet. Het thema dit jaar sluit mooi aan bij de Kinderboekenweek en is: ‘We gaan op reis met verhalen. Reis je mee?’.

Vanaf 1 oktober komen op alle scholen in West verhalenvertellers in de groepen. Bij de Stedelijke Mavo verzorgt Hartkwartier 3 workshops voor de leerlingen van de 1e en 2e klassen. In totaal doen 13 scholen mee met meer dan 100 groepen en ruim 2.200 leerlingen!

De afsluiting vindt plaats tijdens de Boswinkel Boulevard op zaterdag 5 oktober bij het Winkelcentrum Boswinkel en begint om 10.15 uur. Samen met de organisatie van dit evenement is een gevarieerd, uitgebreid cultureel programma opgezet voor jong en oud! Er zijn bijvoorbeeld diverse voorstellingen,  (culinaire)workshops en modeshows. Ook is er een speciaal programma voor kinderen met onder andere zandschilderen.

Het wordt weer een mooi feest met veel muziek en dans. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Graag tot dan.