Kerstgedachte bij Power Royael en 't Ni-je Terphoes

09 december 2020

"Wees LIEF voor elkaar”

Helaas kan Power Royael's bekende 'Kerst in west fees'  dit jaar niet doorgaan. Maar de vrijwilligers van Power Royael hebben in deze bijzonder tijd iets bedacht om iets 'liefs' te doen voor de medemens. De toeloop bij Power is natuurlijk minder en is zelfs een tijdje helemaal niet open geweest voor publiek.

Kerstpakketjes

Toch is er niet stilgezeten en is er samen met vrijwilligers van het Terphoes besloten om de talenten te bundelen en kerstpakketjes samen te stellen. Ook de mensen met een iets minder creatieve inslag hebben hieraan bijgedragen. De kerstpakketjes worden onder andere aangeboden aan de wijkteams (voor de verdere verdeling). Ook gaan er een aantal naar het Geert de Leeuwhuis. Voor de resterende pakketten wordt nog gezocht naar een goede bestemming.

Wees lief voor elkaar

De gedachte achter de pakketjes is “Wees LIEF voor elkaar”. Zo zit er een gefrankeerd kaartje in. Dit kaartje kunt u sturen naar iemand die u liefhebt. Er zit ook een lichtje in het pakketje. Omdat u niet naar het kerstfeest kunt komen, brengen Power en het Terphoes een klein beetje licht en warmte van het kerstfeest naar u. Op deze manier hopen medewerkers en vrijwilligers van Power en het Terphoes u, ondanks de noodzakelijke afstand, toch nader tot elkaar te brengen en iets van een kerstgevoel over te brengen.

Namens alle medewerkers en vrijwilligers bij het Terphoes en Power Royael: Fijne feestdagen, een prettige jaarwisseling en een gezond 2021. Het is ons allen gegund.

Kerstvakantie

't Ni-je Terphoes is gesloten van 21 december 2020 tot en met 3 januari 2021.