Livio locatie de Cromhoff wordt volledig vernieuwd

11 november 2020

Livio locatie de Cromhoff is volop aan het verbouwen.

Een verbouwing die ruim twee jaar in beslag neemt met als doel de kwaliteit van zorg, wonen en welzijn verder te verbeteren. Zo worden de huidige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen waardoor de privacy en bewegingsvrijheid van de cliënt wordt verhoogd. Hierdoor kan er nog beter waardevolle en persoonsgerichte zorg geleverd worden aan cliënten bij Livio.

Wat wordt er allemaal verbouwd?

Vanaf 12 oktober 2020 is er gestart met de verbouwing van het centrale hart en hoofdentree van de Cromhoff. Deze eerste fase van de verbouwing gaat zorgen voor een frisse en moderne uitstraling van het centrale hart.

Nieuwbouw zorgappartementen

Na de renovatie van het centrale hart wordt in juni 2021 gestart met het realiseren van 30 nieuwe zorgappartementen, verdeeld over drie woonlagen. Om dit te kunnen realiseren wordt de huidige kantorenvleugel gesloopt. Deze extra appartementen zorgen ervoor dat de zes bestaande zorgafdelingen omgevormd kunnen worden naar kleinschalige woongroepen.

Renovatie zorgafdelingen

Begin 2022 worden de zes zorgafdelingen van de Cromhoff gerenoveerd. Tijdens deze verbouwing worden deze grootschalige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen bestaande uit 10 appartementen en een huiskamer. Daarnaast zal er worden gezorgd voor klimaatbeheersing/koeling, nieuwe tilliften en nieuwe tuinen voor de woongroepen. Na de renovatie van deze zorgafdelingen zal de verbouwing van de Cromhoff tot een eind komen.

Wilt u meer weten over de verbouwing en de voortgang?

Kijkt u dan eens op livio.nl/verbouwingcromhoff. Voor specifieke vragen kunt u altijd contact opnemen met liviobouwt@livio.nl.