Mooie activiteiten in de maand mei bij ’t Ni-je Terphoes

vrouw aan het mediteren
04 mei 2022

Doe mee met yogalessen, het damtoernooi of geniet van een heerlijk driegangen menu.

Yogalessen

Vanaf 11 mei 2022 geeft Gerda Reerink van Yogastudio-Hengelo Hatha Yoga les bij het Terphoes. U leert tijdens de lessen het lichaam te beheersen, los te laten en uw ademhaling op de juiste manier te gebruiken. Wilt u meedoen? Zorg dan dat u makkelijk zittende kleding draagt en een yogamatje, een flesje water, een handdoek en iets warms (deken/trui) meeneemt.

De tijden zijn van 19.00 tot 20.00 uur op woensdagavond. De lessen gaan door met minimaal 8 deelnemers. Kosten: € 15,- voor 3 proeflessen, daarna € 28,- per maand. Opgeven van tevoren is handig. Mail naar beheer@terphoes.nl of bel 053 -851 18 00.

Damtoernooi en wijkborrel

Op 13 mei vindt er om 19.00 uur een damtoernooi plaats. Met maar liefst plek voor 48 thuisdammers belooft het een mooie avond te worden. De nummers 1 tot en met 3 maken kans op mooie prijzen. In de pauze worden ook nog eens leuke prijzen verloot. Thuisdammers kunnen zich tot 13 mei 12.00 uur aanmelden via info@terphoes.nl of bellen met 053-8511800.

Voordat het damtoernooi begint is er om 16.00 uur ook nog een wijkborrel. Gezellig met elkaar genieten van een hapje, drankje en live-muziek!

Kom ruiken en proeven tijdens de Meet & Eat

Op 19 mei vindt voor de tweede keer een Meet & Eat plaats. Deze keer is het thema Marokko. Kom ruiken én proeven aan één van de culturen die het land rijk is. Laat u verrassen! Geniet van een heerlijk drie gangen menu, kunst, cultuur en muziek. Het zijn DE ingrediënten om nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van een mooie avond. Tijdens het eten wisselt u tussen de verschillende gangen van plek. U komt dus in contact met verschillende mensen. De volgende meet & Eat is op 21 juni. 

Aanmelden

Wilt u hier bij zijn? Aanmelden kan via de mail meetandeat@terphoes.nl of telefonisch 053 - 851 18 00. Kosten: € 6,50 euro (zonder drankjes).
 

Dit bijzondere project wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds en Wijkbudget Boswinkel.