Ondernemers trots op eerste ster KVO

03 mei 2016

Zaterdag 23 april behaalden ondernemers in winkelcentrum Stadsveld hun eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Onder grote belangstelling van ondernemers, professionals en bewoners, werd de ster uitgereikt door Patrick Welman, samen met een jongere uit het Stadsveld.

Het Keurmerk is een certificaat dat toegekend wordt door het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid. Ondernemers, politie, brandweer en gemeente hebben zich hiervoor verenigd in een werkgroep KVO. Samen zijn zij gedreven - natuurlijk in samenwerking met bewoners en wijkraad - om het winkelcentrum door significante verbeteringen te laten floreren.

De KVO-festiviteiten werden gecombineerd met een opschoonochtend rondom het winkelcentrum. Opvallend was dat een groot aantal jongeren bereid was om mee te helpen met de opschoonochtend, en zo het vroege tijdstip van 9.30 uur trotseerden!

Onder begeleiding van jongerenwerkers Bart Aalders en Sagar Baghoe van Alifa hielpen de jongeren ook de allerkleinsten met spelletjes en hielden ze toezicht bij het springkussen. Al met al een mooie prestatie om trots op te zijn!