Opening buitenseizoen sportplaza’s Enschede West

22 maart 2017

Vrijdag 31 maart wordt het buitenseizoen van Krajicek Plaza Boswinkel geopend. Hiermee geven de combinatiefunctionarissen het startsein voor hun buitenprogramma.

In de verschillende stadsdelen is er na schooltijd wekelijks een ruim aanbod aan activiteiten. De combinatiefunctionarissen Sport en Onderwijs verzorgen diverse activiteiten, die uitdagend en leuk zijn, passen bij de motorische capaciteiten van de kinderen, waarbij ze kinderen kennis laten maken met zoveel mogelijk verschillende sport- en spelvormen. Op vrijdag 31 maart wordt als eerste het buitenprogramma van Krajicek Plaza Boswinkel afgetrapt. Het belooft een feestelijke middag te worden met veel sport- en spelactiviteiten voor jong en oud!

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Dit jaar is de opening in Boswinkel extra speciaal omdat er een openbare boulderwand (horizontale klimmuur) met een kunstwerk onthuld wordt. De officiële opening hiervan is om 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is niet nodig!

Op woensdag 5 april start het buitenseizoen op Hatteler Plaza en op 12 april op Pathmos Plaza.