Stadsdeel West online

19 september 2016

Het onlangs opgerichte platform BewonersTeamBoswinkel werkt aan een nieuwe website.

Contact opnemen kan al online via info@bewonersteamboswinkel.nl. Ook de websites pathmos.nl, jijmaaktdebuurt.nl, wijkraadstadsveld.nl, boekelo.nl en sportaal.nl bieden online informatie over het stadsdeel.

De websites bieden een platform voor buurtbewoners en linken naar activiteiten en andere nuttige onderwerpen en websites die gerelateerd zijn aan Enschede West. Ben je op zoek naar een sportactiviteit of club in jouw buurt, ga dan naar sportaal.nl. Wil je iets weten over de Pathmosmarkt, kijk dan op pathmos.nl. En als je een idee hebt voor jouw wijk, dan ga je naar jijmaaktdebuurt.nl. Je kunt daar niet alleen een idee indienen, maar iedereen kan daar zelf een bericht, foto van een buurtactiviteit of aankondigen van een wijkfeest plaatsen.

Is er zonder e-mail, app of internet dan geen informatie meer te krijgen? Nee hoor. Wie niet zo bedreven is met internet, kan met een idee voor prettig of veilig wonen in de buurt bellen met Marijke van Oostende, contactpersoon voor jijmaaktdebuurt, e-mail: m.vanoostende@enschede.nl of telefoon: 053-4817173.