‘t Terphoes draait door deze zomer

't Terphoes in stadsdeel Enschede West
11 juni 2021

Dit jaar wordt het in ’t Terphoes over een andere boeg gegooid. In voorgaande jaren was het in ‘t Terphoes in de zomerperiode vaak erg rustig.

Ook voor ruimteverhuur is het een rustige tijd van het jaar. Power Royael organiseert meestal een aantal zomeractiviteiten, maar daar blijft het dan ook bij.

Wat wordt anders?

Dit jaar houdt ’t Terphoes de deuren open. Het wijkcentrum is dan beschikbaar voor (buurt)activiteiten zoals een gezellige koffieochtend, een sportmiddag of koekjes bakken met kinderen. Er is heel veel mogelijk. Dus gaat u dit jaar (weer) niet op vakantie en wilt u wat leuks voor of met de buurt organiseren? Dan kan dat in ’t Terphoes. U heeft hier de beschikking over meerdere zalen, een gigantisch grasveld en een fijne keuken.

Hoe gaat dat in z’n werk?

U kunt van maandag tot en met vrijdag een ochtend, een middag of een hele dag van ‘t Terphoes gebruik maken tegen een kleine onkostenvergoeding of andere regeling. U heeft dan het hele Terphoes tot uw beschikking. Het enige wat van u verwacht wordt, is dat u alles weer schoon en netjes achterlaat.

Vragen of reserveren?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van dit aanbod? Of heeft u hulp nodig om iets te organiseren? Stuur dan voor 12 juni 2021 een e-mail naar beheer@terphoes.nl onder vermelding van Zomer 2021.