Website Wijkconnect gelanceerd

29 juni 2016

Op woensdag 22 juni was de langverwachte lancering van de website wijkconnect.com/enschede in Stadsveld. Onder het toeziend oog van een groot aantal belangstellenden werd het innovatieve internetplatform in speeltuin Stadsveld officieel geopend.

Dit gebeurde tijdens de wijkraadvergadering waarin gelijk toelichting werd gegeven om de bewoners op weg te helpen. Het startschot voor verdere verspreiding is gegeven!

Het was een daverend succes. De reacties uit de zaal waren uitermate positief en het positieve karakter van het project leek aanstekelijk te werken. Zo was bakkerij Nollen bereid om het geheel te sponsoren met petitfourtjes voorzien van het Wijkconnectlogo.

Na de algemene informatieronde werd een rondleiding gegeven door de nieuwe site. De aanwezigen konden zo niet alleen zien wat de mogelijkheden zijn van Wijkconnect, maar leerden ook hoe ze zich aan konden melden om zo gelijk de wijk te verrijken met een actieve deelname. 

De bewoners van Stadsveld worden als eerste uitgenodigd om deel uit te maken van dit platform. Aanmelden kan via www.wijkconnect.com/enschede/stadsveld.

Het platform wordt een succes als een groot aantal mensen op de site actief is. Heeft u hulp nodig bij het vullen van de site of heeft u andere vragen over de site. Kom dan op 5 juli van 09.30 – 11.30 uur naar de bibliotheek Stadsveld. Daar zit een aantal bewoners klaar om u op weg te helpen!