Zorg op maat voor mensen met dementie in Het Stevenfennehuis

het Stevenfennehuis
24 november 2021

Aan de Boekweitstraat in de wijk Stevenfenne staat Het Stevenfennehuis.

Dit is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. In het huis wonen 21 bewoners zoveel mogelijk zoals zij dit gewend waren: gewoon als thuis. Elke bewoner heeft een studio met badkamer. In de 2 gezamenlijke woonkamers komen bewoners samen. Om koffie te drinken, televisie te kijken, een spel te spelen, met elkaar te eten of gewoon een praatje te maken.

De bewoners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van gespecialiseerde en persoonlijke zorg op maat. Het professionele zorgteam bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden. Samen met gastvrouwen en –heren, gediplomeerde activiteitenbegeleiders en de kok zorgen zij voor een veilige, sociale en vertrouwde omgeving. Een plek waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Midden in de wijk, in de buurt van familie, vrienden en andere naasten die altijd welkom zijn.

Kortom, een huis waar het fijn wonen is. En betaalbaar voor iedereen, ook voor wie alleen AOW heeft. Kijk voor meer informatie over Het Stevenfennehuis op hetstevenfennehuis.nl.