Wie wint de volgende WTC Twente Export Award?

15 november 2022
Nieuwsoverzicht
Uitreiking van de WTC Twente Export Award

Nomineer uw bedrijf of het bedrijf van een ander voor de Export Award 2023! Op 23 maart 2023 vindt de World Trade Center Twente Export Award plaats.

Tijdens deze enerverende avond wordt er gestreden voor de winst door drie genomineerden per categorie. Er zijn twee categorieën: starters en ervaren. Wie heeft de beste pitch en wie overtuigt de jury tijdens het beantwoorden van de kritische vragen? 
U kunt u zelf, of een andere organisatie, vanaf vandaag aanmelden. Doet u mee?

De Novel-T Starters categorie is bedoeld voor de kansrijke starters op de internationale markt. Voorwaarde hierbij is dat de starter minder dan drie jaar internationaal actief is. 

Voor de Rabobank Ervaren categorie zijn wij op zoek naar bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van internationalisering en de afgelopen jaren mooie export prestaties hebben bereikt.
Een onafhankelijke vakjury beoordeelt genomineerden op onder andere exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. Naast de Award zelf ontvangen de winnaars mooie prijzen. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wtctwente.eu met onderwerp ‘nominatie kandidaat Export Awards’, onder vermelding van de categorie waarvoor de aanmelding is. De vakjury kiest uit de aanmeldingen de drie genomineerden per award die door de jury worden bezocht. Ook dit jaar staat deelname open voor kandidaten uit heel Oost-Nederland.

Het winnen van de Export Award is een enorme waardering voor het bedrijf. 
Volgens de winnaars van de afgelopen jaren levert het winnen van de Export Award veel publiciteit op en heeft het o.a. een positief effect gehad op de personeelswerving.