Wil je als ondernemer optimaliseren en/of digitaliseren?

23 maart 2023
Wel op de Home/Uitgelicht Nieuws
Studenten universiteit

Heb jij een digitaliseringsvraagstuk? Of wil je voor een nieuwe service onderzoeken wat IT hierin kan betekenen? Dan is dit onderwijsproject interessant voor jou.

Binnen de opleiding Business Information Technology van de Universiteit Twente start eind april de module Business Innovation through IT Project Management. Als onderdeel van deze module gaan studenten in groepen aan de slag om een IT-projectplan te maken voor bedrijven in de regio. Studenten leren zo in de praktijk. Voor jou als ondernemer biedt dit een mooie kans om inzicht te krijgen in verschillende mogelijkheden op het gebied van IT. De module is onderdeel van de bacheloropleiding Business Information Technology en de studenten zitten aan het einde van hun tweede jaar.

Ga naar https://novelt.com/nl/laat-jouw-digitaliseringsvraagstuk-onderzoeken-door-studententeams/ en laat een groep studenten werken aan jouw IT-projectplan!

Voor je bedrijf kan dit een mooie gelegenheid zijn om de relatie met de Universiteit Twente te versterken. Ook kom je in contact met studenten die toekomstige stagiaires of medewerkers van je bedrijf kunnen worden. Bovendien verwachten we dat de studenten een projectplan opleveren dat nuttig is voor je bedrijf en dat na afloop van de module verder kan worden ontwikkeld.
Wil je als bedrijf meer weten of deelnemen in dit onderwijsproject dan kun je contact opnemen met Ir. Tim Jongman van Novel-T.