Kinderboerderij De Wesseler

Adres:

Wesselerweg 15A (Wesselerbrinkpark)
7544 RP Enschede
telefoon: 053  477 07 23

Informatie over de kinderboerderij

In het zuiden van Enschede ligt Kinderboerderij De Wesseler, waar zowel jong als oud naar hartelust met dieren kunnen knuffelen. Kinderboerderij De Wesseler is één van de drie kinderboerderijen in Enschede. Er leven veel verschillende dieren: van koe tot varken, van ezels tot schapen en geiten, maar ook een paard, konijnen, cavia’s zijn er te bekijken. 
Deze dieren laten zich stuk voor stuk goed knuffelen. Spelenderwijs raken de kinderen hier vertrouwd met de dieren en de natuur.
 
Mensen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken. Voor de kinderen zijn er natuurlijk speeltoestellen waar ze hun energie kwijt kunnen. Maar dat is niet alles.
Een aantal keren per jaar worden er verschillende activiteiten gehouden. Jaarlijks houden we Palmpaasfeest, Schaapsscheerdag, Sint Maarten en Kerstactiviteiten met een heuse “Levende kerststal.”
 
Een rustige wandeling maken? Ook dat is mogelijk. 
De Kinderboerderij grenst aan het prachtige Wesselerbrinkpark. Naast wandelen kan er ook gefietst en gepicknickt worden. Na een wandeling door het park van de wesselerbrink kan er wat gegeten en gedronken worden bij het Pannenkoekenrestaurant “Le Pompidou”, direct naast de kinderboerderij gelegen. Let op: honden zijn niet toegestaan op ons erf.