Zangkoor Nivon Enschede zoekt mensen die willen zingen

04 april 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht
bladmuziek

Op vrijdag 14 april van 13.00 - 15.00 uur is er een kennismakingsrepetitie in het Nivon gebouw, Dotterbloemstraat 120 ('t Ribbelt).

Uitbreiding van het koor

Het koor wil graag uitbreiden. Inmiddels hebben 12 mensen gereageerd die willen komen zingen. Maar er kunnen nog meer mensen bij. De dirigente Norien Siemons zoekt naar vrolijke en mooie muziek. Haar ervaring is dat veel mensen graag zingen en vooral blij worden van 3- of 4-stemmig. Het is leuk om de andere stemmen goed te horen. Daar hoort repeteren bij om er samen iets moois van te maken. Maar ook:

  • inzingen en de tijd daarvoor nemen. 
  • hier en daar ontwikkelen op ontspannen wijze
  • zingen op muziek uit alle windstreken, maar ook op oude en ook luchtige muziek. Soms jazzy, maar ook Nederlands, Engels of Frans

Voor iedereen is er wel iets gezelligs. En tussendoor is er ook een korte pauze. 

Wanneer zijn de repetities

De dag/tijd waarop het koor gaat repeteren/zingen is vrijdagmiddag, 13.00 – 15.00 uur in de grote zaal van het Nivon gebouw aan de Dotterbloemstraat 120. Het koor vraagt een vrije gift voor de deelname om de huur en dirigente te betalen. 

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meedoen, kennismaken met de andere koorleden en dirigente? Bel en neem contact op met Norien Siemons. Telefoonnummer: 06 15 09 70 67 of e-mail naar noriensiemons@gmail.com of Ingrid Engbers tel. 06-33 60 80 16. Zij geven u meer informatie.