Zomerfeest Lintveldebrink 24 september 2022

21 september 2022
Nieuwsoverzicht
ananas die aan het feesten is

Komt u ook naar hét feest om samen Burendag te vieren? Om andere wijkbewoners te ontmoeten en samen leuke activiteiten te doen? Het feest is van 10.15-15.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

De bewoners van de Lintveldebrink organiseren samen met Zorgcentrum De Posten en wijkwelzijn SVEN een groot feest voor iedereen in de wijk. Het feest begint om 10.15 uur. Wethouder Marc Teutelink opent dan de nieuwe Ontmoetingsplek Lintveldebrink tussen flat 2 en 3.

Daarna barst het feest los met live muziek, schminken, schatkist, springkussen, darten, sjoelen en jeu de boules. Daarnaast is er een loterij, een rommelmarkt en kunnen er ritjes met een huifkar worden gemaakt. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en drankjes geregeld. Het feest vindt plaats in een lint van kramen, activiteiten en optredens van de Lintveldebrink tot in de binnentuin van Zorgcentrum de Posten.

Het zomerfeest en de Ontmoetingsplek zijn mede mogelijk gemaakt door Wijkbudgetten Wesselerbrink, Zorgorganisatie De Posten, Woningbouwvereniging Domijn, Gemeente Enschede, Oranjefonds, ZonMW, Samen1Enschede en ‘Onze Buurt de Posten’.