Zonder afspraak een vaccinatie halen in de wijk

22 juli 2022
Uitgelicht Nieuws
Coronavaccinatie

Zonder afspraak een coronavaccinatie halen is binnenkort ook mogelijk bij de pop-up priklocatie in Enschede.

Inwoners kunnen er ook terecht voor informatie. De pop-up locatie staat bij Wijkcentrum ’t Ni-je Terphoes, Noordhollandstraat 4, op maandag 1 augustus van 13.30 tot 19.30 uur.

GGD Twente bekijkt, samen met gemeenten, waar er in Twente kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de mogelijkheid om zich te laten vaccineren tegen corona. Bij de pop-up vaccinatielocaties kunnen inwoners zonder afspraak terecht voor informatie en een eerste, tweede, booster- (vanaf 18 jaar), of herhaalprik (vanaf 60 jaar). Op de website van de GGD Twente staat beschreven voor welke prik men in aanmerking komt. 
Denk eraan legitimatiebewijs en een medisch mondkapje mee te nemen.

Informatiepunt

Belangrijk onderdeel van de pop-up vaccinatielocaties is het informatiepunt. GGD-medewerkers staan klaar om mensen met vragen en twijfels te woord te staan.

Kunt u niet op deze datum? Kijk op www.prikkenzonderafspraak.nlOp de website van de GGD staat een overzicht van alle GGD-vaccinatielocaties waar inwoners zich met en zonder afspraak kunnen laten vaccineren tegen corona.