Nieuwsoverzicht Sociaal Domein 053

Subsidieloket voor ondernemers en inwoners van Enschede

Enschede heeft vorig jaar een online subsidieloket gewonnen voor de gemeentelijke website. In dit loket kunnen Enschedese vrijwilligers en ondernemers kosteloos zoeken naar subsidie voor hun initiatieven, projecten en investeringen.

Aankondiging marktbijeenkomst en marktconsultaties

Meer weten over de aanbestedingen jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning 2019? Vragen over het Twents model? Zet dan 23 april 2018 vast in de agenda en kom naar de grote marktbijeenkomst!

Nibud Geldkrant voor alle Enschedeërs

Op woensdag 7 maart valt bij inwoners van Enschede de Nibud Geldkrant op de deurmat. In de geldkrant staat informatie over geldzaken, tips voor een gezonde financiële huishouding en welke hulp er mogelijk is als er problemen zijn.

Kom kijken in het Huis van Zelfredzaamheid bij TZA

Welke slimme oplossingen in de zorg zijn er waarmee u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Op 25 januari kunt u de nieuwste technische snufjes bekijken tijdens het Open Huis van de Twentse Zorgacademie in Enschede.

Start monitoring Wijkwelzijnswerk per 1 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 gaan er twee wijkwelzijnspartijen in Enschede aan de slag. De Twentse Alliantie (samenwerkingsverband Alifa, Eurus en Visier) in de stadsdelen Noord, Oost en Centrum. En Sven (combinatie Radar Uitvoering en Participe) in de stadsdelen West en Zuid. Op die manier is er één wijkwelzijnspartner per stadsdeel voor meerdere jaren.