Wilt u graag andere mensen ontmoeten?

03 augustus 2018

In Enschede zijn er tal van ontmoetingsplekken en activiteiten.

Blijft u graag actief en vindt u het leuk om andere mensen te ontmoeten? Of zoekt u een plek waar u uw hobby kunt uitoefenen of juist kunt ontdekken? In Enschede zijn er veel activiteiten en ontmoetingsplekken die een uitkomst kunnen bieden. Een goed voorbeeld is Stichting Huis van Verhalen, gevestigd in de wijk Roombeek in Enschede.

Stichting Huis van Verhalen

Het Huis van Verhalen is een ontmoetingsplek in de wijk Roombeek waar verhalen en ontmoeting centraal staan. Iedereen is welkom, met welk verhaal dan ook. Het Huis van Verhalen organiseert allerlei activiteiten, waaronder inloopmiddagen (huiskamer van de buurt) van dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 – 16.30 uur. Daarnaast is er elke maandagavond om 18.00 uur een buurtmaaltijd tegen een kleine bijdrage (€ 1,50 p.p.).

Ook kunt u meedoen aan verschillende themaochtenden en -middagen. Enkele voorbeelden zijn handwerken, bloemschikken, creatief met foto’s en een ontmoetingsmiddag voor Turkse vrouwen. Kijk voor meer informatie en het actuele programma op www.huisvanverhalenenschede.nl/ of bel: 053 4316288.

De Wijkwijzer: voor activiteiten en ondersteuning in uw wijk

Heeft u een vraag of zoekt u een activiteit of ondersteuning in uw wijk? Bijvoorbeeld omdat u graag andere mensen wilt ontmoeten? Of omdat u hulp nodig heeft bij het boodschappen doen of het bijhouden van uw administratie? Of heeft een idee voor uw wijk of over hoe u zelf een steentje kunt bijdragen? Dan kunt u terecht bij de Wijkwijzer. Het is dé plek waar alle vrij toegankelijke (welzijns)activiteiten en voorzieningen in Enschede te vinden zijn. De Wijkwijzer is digitaal te raadplegen of u kunt langskomen bij één van de Wijkwijzer inlooppunten. Meer informatie is