Nieuws uit Zuid

Vernielde Kjoep Helmerhoek wordt in overleg teruggeplaatst

Afgelopen nacht hebben onbekenden vernielingen aangericht aan de Kjoep in Helmerhoek. De gemeente vindt het jammer en vervelend dat dit gebeurd is. Vandaag zijn de losliggende platen al verwijderd en morgen wordt de Kjoep zelf opgehaald.

Storing in digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief van de gemeente Enschede is donderdag 2 augustus twee keer verzonden, waarvan één keer met oude nieuwsberichten.

Kom buitenspelen tijdens de buitenspeeldagen

In de zomervakantie is er weer van alles te doen in Zuid. Drie weken lang kun je vier dagen in de week meedoen met allerlei sport- en spelactiviteiten in de Wesselerbrink en Helmerhoek. Deze Buitenspeeldagen komen in plaats van de JeugdViVa.

Aftrap actie tegen hondenpoep De Posten

Leerlingen van Mecklenburg en De Broekheurne hebben de handen ineen geslagen om wat te doen tegen de overlast van hondenpoep rondom beide basisscholen. Dit in samenwerking met De Posten, Groen Verbindt, Stadsdeelmanagement en stadsdeelbeheer.

Geslaagd wijkvolleybaltoernooi Wesselerbrink

Zaterdag 30 juni jl. was het een sportieve happening in de Wesselerbrink. Op het veld bij De Magneet hebben zes teams, van jong tot oud, meegedaan aan het wijkvolleybaltoernooi.

Raadsleden op bezoek in Zuid

Op 12 juni 2018 maakten raadsleden van de nieuwe stadsdeelcommissie Zuid kennis met het mooie Zuid.