Fakkeldragers Tafel van Marcelis

07 maart 2017

De fakkeldragers van de Tafel van Marcelis houden het gedachtegoed van Willem Marcelis en het licht van de vernieuwing brandend. Twee fakkeldragers stellen zich hier aan u voor.

De fakkeldragers van de Tafel van Marcelis houden het gedachtegoed van Willem Marcelis en het licht van de vernieuwing brandend. Twee fakkeldragers stellen zich hier aan u voor.

 

 

 

 

 

Ik ben Debby Sussenbach. Ik ben uitgenodigd aan te schuiven bij de Tafel van Marcelis. Ik had geen ideewat ik kon verwachten, maar ik ben er naar toe gegaan met de intentie om veel te leren. Ik heb nu een goed beeld. De tafel van Marcelis biedt mensen die verschillende talenten hebben, maar vaak de kans niet krijgen om dit te laten zien, wel die mogelijkheid! Ook wordt naar je geluisterd en kun je werken aan je netwerk.

Zelf heb ik verschillende talenten. Ik heb een eigen onderneming gehad als personal assistant. Ik werkte toen voornamelijk als secretaresse/telefoniste. Ik wil mij graag inzetten als personal assistant voor de Tafel van Marcelis. Mensen kunnen dan voor meer informatie of hulp bij mij terecht.

 

Mijn naam is Simone van Wolferen. Ik heb een dichtbundel “door het water” uitgebracht. Deze bundel is door Wethouder Jeroen Hatenboer bij de Tafel van Marcelis uitgereikt.

De gedichten zijn een bemoediging voor iedereen omdat het zo herkenbaar is. Ik heb ze geïllustreerd met foto’s van mijn schilderijen. De opbrengst van de bundel gaat naar een kliniek in Zuid-Sudan, waar ik ambassadrice van ben.

Vanuit mijn vrijwilligerswerk bij Alifa en de betrokkenheid met de bewoners in Zuid heb ik mij aangesloten bij de Tafel van Marcelis. Het gaat hier om het verbinden waaraan ik een bijdrage kan leveren met (het uitwerken van) creatieve ideeën.

Ik werkte voorheen in de sociale dienstverlening. Nadat ik moeder werd, startte ik met mijn partner een interieurbouwbedrijf. Ik heb hier twaalf jaar als onderneemster mijn talenten ingezet en promotieactiviteiten, netwerken en creativiteit ontwikkeld.

Ik zou graag een betaalde baan vinden. Volgens mij moet je een beetje geluk hebben en blijven netwerken zodat mensen je leren kennen. “Ik blijf op alle vlakken actief en ben heel benieuwd wat er op mijn pad gaat komen.”