Feestelijke opening ontmoetingspark

folder van de ontmoetingsmarkt
18 september 2019

Een nieuw seizoen is aangebroken en een mooi moment om het Ontmoetingspark Enschede Zuid samen met de wijk op een passende en feestelijke wijze te openen!

Basisscholen, leden, Thuis@Enschede Zuid en verschillende wijkorganisaties worden hier nauw bij betrokken. Het Ontmoetingspark is ‘the place to be’ voor de kinderen uit de wijk. De pannakooi van Univé en een springkussen staan er van 14:00 tot 17:00 uur. Van 15:00 tot 16:00 uur kunnen keepers gratis deelnemen aan een clinic van Keepers University. Let op: aanmelden is noodzakelijk! Dit kan door een mail te sturen naar ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl onder vermelding van Clinic.

AWA Outdoor zorgt van 16:00 tot 17:30 uur voor een leuke en uitdagende zeskamp op de velden van Victoria ’28. Deelname is gratis.

Univé

Sinds kort hangen de vlaggen van Univé, partner van Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede, ook op het Ontmoetingspark. Univé Oost organiseert op vrijdag 20 september een dag die volledig in het teken staat van verkeersveiligheid. In samenwerking met Ontmoetingsclusters Enschede wordt er in Enschede de gehele dag invulling gegeven aan deze dag. Kinderen kunnen tijdens de spellen en activiteiten ontdekken hoe veilig zij zijn in het verkeer. Binnenkort volgt hierover meer informatie.