Met M-Pact aan het vrijwilligerswerk

14 juni 2017

M-Pact helpt mensen bij het vinden van geschikt vrijwilligerswerk. Desiree houdt voor M-Pact elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur spreekuur in het Stroinkshuis. Maar wie is Desiree en vooral wat doet ze? Ze stelt zich graag aan u voor.

`Ik heb 25 jaar lang als kapster gewerkt. Het creatieve gedeelte van dat vak sprak mij enorm aan én nog, maar ik zocht inhoudelijk naar meer uitdaging. Op mijn 37ste ben ik aan de opleiding Personeel en Arbeid begonnen. Na de opleiding heb ik voor uitzendbureaus gewerkt en vervolgens ben ik op secretarieel gebied werkzaam geweest . Eind maart was mijn laatste interim-klus. Ik gun mijzelf nu de tijd om mijn ideale droombaan te creëren. Ook al betekent dit dat ik het dan minder breed heb. Ik weet wat ik wil en wat ik niet wil. In mijn baan zoek ik het menselijke aspect, ik wil verbinden en motiveren. Ik wil alleen nog maar een baan waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
Bij M-Pact kan ik mijn kwaliteiten inzetten. Ik ben iemand die makkelijk contacten legt en deze weet uit te bouwen tot een netwerk. Van daaruit kan ik de juiste mensen en partijen verbinden en uit ervaring weet ik dat dit leidt tot succesvolle resultaten. Het in beweging krijgen van mensen, dat is wat ik graag doe! Ik houd van uitdagingen in een creatieve, flexibele en resultaatgerichte omgeving.
Ik help u graag met al uw vragen over vrijwilligerswerk, educatie en participatie. 
Graag tot ziens in het Stroinkshuis!´