Proeflessen bij sport- en cultuuraanbieders voor kinderen

17 maart 2021

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met sport en culture activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden.

Dit jaar doen er 80 sport- en cultuuraanbieders mee! Kinderen van groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sport- en cultuuractiviteiten als ze willen. Zij kunnen nog tot aan de zomervakantie meedoen. Inschrijven kan via www.enschedeactief.nl

Sportaanbod

Wanneer het binnen sporten weer mag, is er nog volop keuze: zwemmen, tafeltennis, fitness, yoga, badminton, schaatsen, capoeira en karate. Buiten kunnen kinderen meedoen met hockey, korfbal, golf, beachvolleyballen, rugby en scouting. 

Kennismaken met cultuur

Omdat de cultuuractiviteiten binnen plaatsvinden, kunnen kinderen zich wel aanmelden voor een kennismaking maar worden ze op een ander moment uitgenodigd voor een culturele activiteit. 

RIVM-richtlijnen

Alle sport- en cultuuraanbieders houden zich aan de RIVM-richtlijnen. De kinderen worden door de aanbieder uitgenodigd om te komen op een moment dat dit volgens de richtlijnen mag.