Save the date: 20 mei wijkfeest in De Posten

19 april 2017

In de Wesselerbrink vindt in de wijk De Posten op zaterdag 20 mei een groot wijkfeest plaats: het Feest van Verbinding.

Tijdens het feest staat de verbinding tussen buurtbewoners en bewoners van De Posten centraal, maar iedereen is van harte welkom.

Droom

Het Feest van Verbinding wordt een half jaar na het overlijden van Willem Marcelis, de oud-directeur van zorgcentrum De Posten, gehouden. Het was zijn droom om wijkbewoners en ook de beide scholen in de Posten te verbinden met bewoners van zorgcentrum De Posten en andersom. Met dit feest komt deze droom al een beetje uit.  

Verschillende activiteiten

 Het feest wordt door de wijkbewoners georganiseerd met ondersteuning van zorgcentrum De Posten en de gemeente. Mede met inzet van de wijkbudgetten kan het feest op deze wijze worden georganiseerd.

In de wijk zijn er verschillende activiteiten. Er is onder andere een schaapsscheerdersfeest bij kinderboerderij de Wesseler en een picknick bij ’de bult’ in het park. Ook kunnen kinderen een ritje maken in een modeltrein, is er een voetbaltoernooi, straattheater. Teveel om op te noemen. In de avond is er een barbecue en worden de vrijwilligers die alles hebben georganiseerd in het zonnetje gezet.

Het feest is gratis toegankelijk.