Uitbreiding openingstijden herfstvakantie

11 oktober 2021

Subtropisch zwemparadijs Aquadrome opent in de herfstvakantie extra haar deuren.

Met de herfstvakantie voor de boeg zijn veel ouders op zoek naar een leuk uitje. Subtropisch zwemparadijs Aquadrome opent in de herfstvakantie extra haar deuren. Via de webshop van Sportaal kun je snel en eenvoudig een kaartje kopen. 

‘Je kunt bij ons terecht voor een tropische nazomer in de herfstvakantie’ geeft zwembadcoördinator Mark Journee aan. Normaal is het zwembad op woensdagmiddag/avond, vrijdagavond en zondag geopend voor recreatief zwemmen. Tijdens de herfstvakantie zijn hier extra momenten aan toegevoegd.

Extra zwemles

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen die al op zwemles zitten en watervrij zijn een extra zwemles volgen. Ook kinderen die niet bij Sportaal zwemles volgen kunnen hier aan deelnemen. De boostzwemles van twee uur bestaat uit oefeningen en leuke leerzame spelletjes en is inclusief een korte pauze. Kinderen krijgen zodoende een boost om verder te komen met de zwemonderdelen. Op deze manier worden kinderen sneller zwemvaardig om zo eerder een diploma te halen. De lessen kosten € 23 en zijn op zaterdag van 9:00 tot 11:00 uur en maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur.  

Vrijdagavond swingen en zwemmen

Op vrijdagavond is iedereen welkom bij discozwemmen. Hier kun je samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op te gekke muziek. Bij de badmeester kun je de laatste hits en verzoekjes aanvragen. Een perfecte manier om de vakantie af te sluiten!