Van & Voor de wijk

Van & Voor bewoners

Eind december ontving de gemeente Enschede de sleutels van de maatschappelijke ruimte in het duurzame gezondheidscentrum De Helmer. Uniek is dat deze ruimte in het gezondheidscentrum niet alleen voor de buurt is, maar ook door de buurt wordt beheerd. Het beheer is in handen van Pieter, Wout en Patrick, drie vrijwilligers uit de buurt. Een initiatief waar de gemeente zeer blij mee is. De gemeente gaat met stichting JP van den Bent een overeenkomst aan om dit beheer door vrijwilligers blijvend mogelijk te maken.

Verschillende activiteiten

De maatschappelijke ruimte van circa 140 m2 bevindt zich op de 1e verdieping van het gezondheids centrum en is geschikt voor  verschillende activiteiten. Door de beschikbaarheid van presentatie middelen kunnen er ook vergaderingen worden gehouden. Er is een lift in het gebouw waardoor de ruimte voor iedereen goed te bereiken is.

Kom kijken

De nieuwe ruimte in de Helmerhoek voorziet in de behoefte van de wijk en van het Gezondheidscentrum. Kom ook eens kijken. U kunt iedere werkdag van 09.00 – 16.00 uur en op donderdagavond van 19.00 – 23.00 uur binnenlopen. Laat u informeren over de mogelijkheden en de activiteiten. De koffie staat klaar!

Bel voor meer informatie 053 7370023 of mail dehelmer@xs4all.nl.