Zondag 5 september hondenplons

Foto van hond in zwembad
26 augustus 2021

In navolging van het succes van vorig jaar mogen baasjes en huisdieren ook dit jaar weer samen een duik in het buitenbad nemen. Op de allerlaatste dag van het seizoen, op zondag 5 september, zijn honden welkom op pootje te baden met hun baasjes.

‘We maken er weer een leuk evenement van, de honden en baasjes hadden vorig jaar zoveel plezier. Dus daags na het evenement hebben we meteen al gezegd dat we dit gaan herhalen’ vertelt zwembadcoördinator Mark Journee.

Vorig jaar was het evenement binnen mum van tijd uitverkocht daarom hanteert het Aquadrome nu twee tijdsblokken. Het eerste moment is van 11:00 tot 14:00 uur en het tweede moment is van 14:30 tot 17:30 uur. Via de webshop van Sportaal kunnen de baasjes een ticket aanschaffen voor € 4,50. Per viervoeter kunnen twee begeleiders mee naar binnen. De entree is via het zijhek van het buitenbad en bezoekers worden nog steeds geacht 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Om het extra feestelijk te maken worden de dieren net als vorig jaar verwend door Zooveel Voor Dieren. Elke hond ontvangt een gevulde goodiebag.

Het water heeft een lekkere temperatuur en het is ook nog eens een veilige omgeving. Honden vinden zwemmen leuk en samen is het nog leuker. Maak er een spelletje van en gooi een tennisballetje of een drijvend speeltje in het water. Alles kan tijdens deze speciale dag.