Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Uit in Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Informatie over kunst en cultuur, uitgaan en winkelen is te vinden op www.uitinenschede.nl

Agenda

 • Audentis Na-Tentamenfeest 2

  29 januari 2021

  Geniet vanuit je woonkamer mee met de lekkerste hitjes en een mooie lichtshow!

 • Edwin Evers Band

  12 februari 2021

  Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek.

 • Tango de Hoy

  15 februari 2021

  Het Rotterdamse Roffa Tango Trio bestaat uit: Simone van der Weerden (bandoneon), Anke Steenbeke (piano) en Alexander Vocking (contrabas). Roffa Tango Trio speelt Tango de Hoy; een show over de tango van nu. Tango de Hoy doorbreekt de tango-clichés vanuit een hedendaagse kijk op de tango. De toekomst van de tango is bij dit superieure trio is veilige handen.

 • Serenity + Dynazty

  16 februari 2021

  Hou jij van acts als Nightwish, Blind Guardian, Epica, Within Temptation en Delain dan kan je deze avond je hart ophalen met optredens van deze bands!

 • Our house is on fire

  17 februari 2021

  Acht dansers vertalen de indringende woorden van klimaatactiviste Greta Thunberg met hun lichaam.

Webcam Ei van Ko, centrum Enschede

Tijdelijk niet beschikbaar

Cultuurhistorie

In 2013 zijn drie archeologische belevingsplekken ingericht: de Laag van Usselo en de vuurstenen werktuigen van de jagers en verzamelaars; de vindplaats uit het Mesolithicum ‘VUUR-STEEN’; en een ontwerp met resten van de archeologische opgraving van erve Sprakel.