Uit in Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Informatie over kunst en cultuur, uitgaan en winkelen is te vinden op www.uitinenschede.nl

Agenda

 • Gedichtenwedstrijd

  09 december 2019

 • Kaliber dansweek

  09 december 2019

  Kaliber gooit de voetjes van de vloer en gaan lekker dansen! Dans jij met ze mee? Dat kan deze hele week zonder aanmelding of kosten.

 • Midair

  09 december 2019

 • Explosive Light Orchestra, ELO Tribute

  09 december 2019

  De achtkoppige band, inclusief cellisten en violist, zorgt voor een heerlijke muzikale avond en zet ELO op indrukwekkende wijze op het podium.

 • Showponies II

  10 december 2019

  De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Webcam Ei van Ko, centrum Enschede

Cultuurhistorie

In 2013 zijn drie archeologische belevingsplekken ingericht: de Laag van Usselo en de vuurstenen werktuigen van de jagers en verzamelaars; de vindplaats uit het Mesolithicum ‘VUUR-STEEN’; en een ontwerp met resten van de archeologische opgraving van erve Sprakel.