Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Centrum

Stadsdeel Centrum is het gebied binnen de singels. Hierin liggen de wijken Binnenstad, De Bothoven, Boddenkamp, Hogeland-Noord, De Laares, Horstlanden-Veltkamp, Lasonder- Het Zeggelt.

De Agenda van Centrum

Ontdek wat we willen bereiken in de wijken en buurten van stadsdeel Centrum!

Zit u ergens mee?

Zoekt u een activiteit of ondersteuning? Bijvoorbeeld omdat u graag andere mensen wilt ontmoeten? Of u heeft hulp nodig bij het boodschappen doen? De Wijkwijzer helpt!

Iets kapot in de buitenruimte?

Ziet u op straat of in een park iets waarvan u wilt dat het gemaakt of opgeruimd wordt? Meld het bij de gemeente.

Doe mee in uw wijk

Wijkraden
Bezoek uw wijkraad en vertel wat er in uw buurt of straat leeft. Wijkraden kunnen helpen bij ideeën en plannen voor de buurt.

Jij maakt de buurt
Een straatfeest organiseren, meer groen in de straat, samen je buurt opknappen? Stuur uw idee naar Jij maakt de buurt en kijk of er wijkbudget voor is.

Stadsdeelcommissie Centrum
Praat mee en laat weten wat u belangrijk vindt voor uw straat of buurt. De Stadsdeelcommissie Centrum komt graag in contact met bewoners om te horen wat er in de wijken speelt.

Nieuws uit Centrum

  • Bouw Bruningmeyercomplex gestart

    Donderdagmiddag 29 oktober 2020 is door wethouder Jeroen Diepemaat en Rob Knobben van Carbo Property het startsein gegeven voor de bouw van Bruningmeyer. Het is het eerste appartementencomplex dat gerealiseerd wordt in Centrumkwadraat. Het complex omvat 42 appartementen en 1 stadswoning en moet najaar 2021 gereed zijn.

  • Burendag in de Soendastraat: gezelligheid tijdens het planten van geveltuintjes

    Op zaterdag 26 september was het Burendag. Dit werd gevierd in de Soendastraat. Burendag is een dag waarop een buurt samen een activiteit gaat doen of de buurt opknapt. In de Soendastraat werd het initiatief genomen om geveltuintjes aan te leggen. Frans Carelsen, inwoner van de Soendastraat, vertelt hoe de Burendag tot stand kwam en hoe de dag verliep.