Elkaar ontmoeten en samen leren: gezamenlijke taalcursus Engels voor medewerkers gemeenten Enschede en Münster

10 juni 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Afgelopen week hebben vier medewerkers van de gemeente Enschede, één van gemeente Losser en vijf medewerkers van de Stadt Münster met succes samen een taalcursus Engels gevolgd in Enschede.

Afgelopen week hebben vier medewerkers van de gemeente Enschede, één van gemeente Losser en vijf medewerkers van de Stadt Münster met succes samen een taalcursus Engels gevolgd in Enschede. Deze cursus had als doel de onderlinge uitwisseling en samenwerking te bevorderen. De deelnemers leerden samen iets nieuws, maar ook van elkaar en elkaars cultuur. Tijdens de cursus werden niet alleen taallessen gegeven, maar waren er ook diverse activiteiten.

Programma

Deelnemers namen deel aan een spannende Escape Room, een historische stadswandeling door Enschede, een rondleiding door het stadhuis van Enschede en een fietstocht naar Gronau. Het programma werd vrijdag afgesloten met een gezellige koffiebijeenkomst. Deze week heeft de band tussen de twee steden versterkt en bijgedragen aan wederzijds begrip en samenwerking: ook voor de toekomst!

Deze activiteiten werd mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) in het kader van het Interreg-programma Deutschland-Nederland.