Fiets verwijderd bij station

Het station staat vol met fietsen. Om genoeg ruimte te houden verwijderen we regelmatig fietsen die er te lang staan. We noemen dit ook wel weesfietsen.

Een fiets die langer dan 28 dagen ongebruikt in de stalling bij een station staat, krijgt een label. De eigenaar heeft dan 2 dagen de tijd om de fiets op te halen. Gebeurt dit niet, dan verwijderen we de fiets en brengen deze naar Het Depot. Daar kan de eigenaar de fiets ophalen. 

Wat moet u weten

Kijk of uw fiets op verlorenofgevonden.nl staat. Als dat zo is, dan kunt u uw fiets tegen een vergoeding van € 12,50 ophalen bij Het Depot. U kunt alleen contant betalen.  

Bij Het Depot zijn geen kijkdagen. U kunt alleen op verlorenofgevonden.nl zien of uw fiets bij Het Depot staat. Vergeet niet uw fietssleutel en identiteitsbewijs mee te nemen als u uw fiets komt ophalen.  

Adres en openingstijden Het Depot

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 15.30 uur  
Adres: Euregioweg 310, 7532 SN Enschede  
Telefoonnummer: 053 - 481 80 08 

Als u uw fiets niet via de gemeente (gevondenenverloren.nl) terug kunt vinden dan kan uw fiets gestolen zijn. We raden u aan om aangifte te doen bij de politie.

Nieuwe eigenaar

Fietsen die na 3 maanden nog steeds bij Het Depot staan, krijgen een opknapbeurt en een nieuwe eigenaar. Ze gaan naar maatschappelijke doelen. Bij Het Depot kunt u geen fietsen kopen.