Gezelligheid in West tijdens de WAK

23 mei 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

WAK staat voor ‘Week van de Amateurkunst’. Dit evenement loopt van 1 tot en met 9 juni en is van én voor de inwoners van Enschede. 

Tijdens dit evenement laten vele Enschedese kunstenaars en groepen (koren, muziek-, theater- en dansgroepen, etcetera) zien wat voor leuke dingen zij allemaal doen. Samen zorgen zij voor meer dan 80 activiteiten, verspreid over de hele stad.

In stadsdeel West zijn 2 hele leuke events te vinden

Op zaterdagmiddag 1 juni opent het nieuwe Gezonde Buurt Thomaspark in Stadsveld. Het is een plek voor buurtbewoners om te ontspannen en elkaar te ontmoeten. Tetem geeft tijdens de opening een gratis workshop Bioplastic maken voor kinderen. Kom gezellig langs!

En op zondag 2 juni is er een Wereldmarkt Boswinkel in en rondom Speeltuin Boswinkel. Deze wereldmarkt wordt samen met buurtbewoners georganiseerd. U vindt er kraampjes met eten en gezellige dans- en muziekoptredens uit diverse culturen. Ook zijn er momenten waarop u zelf kunt meedansen of muziek maken.

Wilt u genieten van kunst? Kom dan in de WAK-week naar wijkcentrum de Boei. U vindt er een mooie expositie van het werk van Eveline Korsman.

Wilt u weten wat er nog meer te doen is in Enschede deze week? Bekijk het programma op www.wakenschede.nl/programmaexterne-link-icoon en kom naar een van de vele andere activiteiten! Bezoek mooie optredens, volg interessante workshops en bekijk inspirerende exposities.