Gratis inspiratiesessie voor vrijwilligersorganisaties in Enschede

17 april 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Op woensdagavond 24 april, nodigen M-Pact, Sportaal en Cultuur in Enschede je uit voor de gratis inspiratiesessie ‘Vinden en binden van vrijwilligers’, die gericht is op het versterken van vrijwilligersorganisaties. Deze bijeenkomst vindt plaats bij theater Prismare en het belooft een boeiende avond te worden vol inzichten en tips.

De avond begint met onze burgemeester Roelof Bleker, die zal vertellen waarom hij vrijwilligerswerk doet en wat het hem heeft gebracht. Daarna neemt David Wijnperle het woord. Als ervaren trainer en adviseur op het gebied van vrijwilligerswerk zal hij inzichten bieden vanuit zowel ervaring als theorie.

Als deelnemer word je uitgedaagd om na te denken over hoe je je organisatie of vereniging aantrekkelijker kunnen maken voor vrijwilligers. Na afloop van de sessie neem je minimaal één concreet idee mee naar huis om meer vrijwillige energie te laten stromen in jouw organisatie. De avond wordt afgesloten met informatie over verdere ondersteuning gedurende 2024 voor organisaties en verenigingen die hier behoefte aan hebben.

Details van de bijeenkomst:

  • Datum: Woensdag 24 april
  • Tijd: 20.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Locatie: Theaterzaal Prismare – Roomweg 167d

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor Enschedese organisaties die werken met vrijwilligers. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 17 april via de website van Sportaal, Cultuur in Enschede of M-pact. Let op: er is plek voor minimaal 2 en maximaal 4 personen per organisatie.