Het nieuwe Ons Boswinkel: binnenkort te huur!

13 maart 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De wijk Oost-Boswinkel is aan vernieuwing toe. Er komen 232 nieuwe huurwoningen.

Deze woningen gaan in de verhuur via woningcorporatie Ons Huis. Halverwege maart kunt u weer reageren op nieuwe huurwoningen in deze wijk.

De verhuur van deze nieuwe woningen verloopt via de website www.woninghuren.nlexterne-link-icoon. In oktober 2023 stonden er de eerste woningen al op. Midden maart vindt u op deze website bijna wekelijks nieuwe woningen. Te beginnen met de eengezinswoningen aan de Gelderlandstraat en Noordhollandstraat. Daarna volgen de beneden-, bovenwoningen en de levensloopbestendige woningen. De appartementen komen als laatste in de verhuur.

Inschrijven als woningzoekende

Zorg ervoor dat u ingeschreven staat als woningzoekende op woninghuren.nl. Check ook even of uw inkomensgegevens nog steeds kloppen. Daarnaast is het handig om een zoekopdracht aan te maken. Zo krijgt u een melding als er een passende woning online komt. De woningen worden, net als de andere woningen in Enschede, toegewezen via loting. Het maakt dus niet uit hoe lang u ingeschreven staat of als hoeveelste u reageert op de woning.

Meer informatie

Houd www.woninghuren.nlexterne-link-icoon in de gaten voor meer huurwoningen binnen én buiten Boswinkel! Heeft u vragen over het nieuwe Boswinkel? Stel ze gerust. Stuur een e-mail naar boswinkel@onshuis.com of bel naar 053 - 484 89 66. Langskomen op het wekelijkse spreekuur kan ook. Michelle van Ons Huis is aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Het spreekuur is iedere maandagmiddag van 13.00 – 14.00 uur in ’t Ni-je Terphoes (Noordhollandstraat 4).