Mijlpaalviering markeert start nieuwbouw zwembad bij het Aquadrome

12 april 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Afgelopen donderdag 11 april werd een belangrijke mijlpaal bereikt bij het Aquadrome. Een feestelijke gebeurtenis vond plaats ter ere van de onthulling van het bouwbord dat de start van de nieuwbouw van het zwembad markeert.

Tijdens deze viering verzamelden zich belanghebbenden en vertegenwoordigers van alle uitvoerders, de gemeente Enschede bij het Aquadrome. De zwemleskinderen van Aquadrome onthulden het bouwbord, waarmee officieel het startschot werd gegeven voor de constructie van het nieuwe zwembad.

De nieuwbouw is het resultaat van nauwe samenwerking tussen gemeente, architecten, aannemers en andere betrokken partijen. Het zwembad zal een modern en innovatief ontwerp bevatten, dat tegemoetkomt aan de behoeften van Enschede en haar bezoekers.

Naast het bieden van recreatieve mogelijkheden zal het nieuwe zwembad vooral dienen als een centrum voor sport en welzijn, met faciliteiten voor zwemlessen, watersporten en evenementen.

Tijdens de mijlpaalviering spraken vertegenwoordigers vol lof over de samenwerking en het vooruitzicht op een toekomst waarin het Aquadrome een nog prominentere rol zal spelen in het leven van de lokale gemeenschap.
Met het bouwbord als symbool van vooruitgang en vernieuwing kijken de inwoners van Enschede reikhalzend uit naar de voltooiing van het nieuwe zwembad, dat ongetwijfeld een belangrijke bijdrage zal leveren aan het welzijn en de vitaliteit van de stad.