OndernemersDesk vanaf april van start: dé vraagbaak voor elke ondernemer

28 maart 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Ondernemers en startende ondernemers kunnen vanaf 3 april 2 keer per maand met al hun vragen terecht bij de nieuwe OndernemersDesk. Een samenwerking van Saxion, MKB Twente, gemeente Enschede en TIB-Advies.

Of het nu gaat om advies voor een toekomstbestendig ondernemersplan, digitalisering, nieuw personeel, ruimte om te ondernemen, vergunningen voor een nieuwe vestiging, een stage- of afstudeerderplek of welk ander onderwerp dan ook. De OndernemersDesk is er voor iedere Enschedese ondernemer.

Ondernemers kunnen vanaf 3 april om de week op woensdag tussen 15.30 en 17.30 uur terecht in het Connect-U gebouw. Geheel gratis! Bij het Centrum voor Ondernemerschap (Ariënsplein 1) staat de OndernemersDesk voor u klaar. “Van startende ondernemers tot ondernemers met jarenlange ervaring, voor alle ondernemers zitten we met een luisterend oor klaar”, vertelt Mark Jonker van het Ondernemersloket van de gemeente Enschede. 

Ondernemers beter en gerichter verder helpen met hun onderneming


De OndernemersDesk moet ervoor zorgen dat ondernemers de ruimte krijgen om hun vragen, problemen en kansen te laten horen. “Met het delen van deze informatie willen we ondernemers beter en gerichter verder helpen. We willen toegankelijker zijn en het contact laagdrempelig maken”. Zoek je als ondernemer naar adviseurs die jouw taal spreken? En de realiteit van het ondernemerschap van binnenuit kennen? Bij de OndernemersDesk vind je die adviseurs: ervaren professionals die zelf de praktijk hebben meegemaakt.

Gelijk een vraag of wil je meer informatie over de OndernemersDesk?


Neem contact op met Mark Jonker via m.jonker@enschede.nl.

Foto is van Connect-Uexterne-link-icoon.