Ontvangt u de Huis-aan-Huis Enschede?

25 april 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De gemeente plaatst elke week onder de titel ‘Enschede Centraal’ bekendmakingen, aankondigingen en raads- en commissievergaderingen in de Huis-aan-Huis Enschede. En tweewekelijks ook gemeentelijk nieuws en nieuws van de stadsdelen.

Bij de bezorger komen weinig klachten binnen over de bezorging. Toch gaf een deel van de deelnemers aan het Enschede Panel aan dat zij de Huis-aan-Huis nooit of niet altijd ontvangen. We bespraken dit met de uitgever, DWF Media uit Boekelo. Ook zij willen dat zoveel mogelijk mensen de Huis-aan-Huis ontvangen en lezen. Wanneer er bij u problemen zijn met de bezorging van de Huis-aan-Huis horen zij dit daarom graag.

Ontvangt u de Huis-aan-Huis niet of niet altijd?

Geef dit dan door aan de verspreider. Stuur hiervoor een e-mail naar bezorgers@verspreidingen.nl of bel 0571-27 41 37.  

Er zijn andere mogelijkheden om de Huis-aan-Huis te ontvangen

Het kan altijd voorkomen dat u de Huis-aan-Huis niet ontvangt. Er zijn daarom andere mogelijkheden om de krant toch te ontvangen:

  • Er zijn bijna 50 afhaalpuntenexterne-link-icoon in de hele gemeente. Onder andere in wijkcentra, bibliotheken en supermarkten. En ook in het stadskantoor, het stadhuis en in de stadsdeelcentra kunt u een papieren exemplaar ophalen.
  • De krant is ook digitaal te lezen op huisaanhuisenschede.nlexterne-link-icoon. Ook oude kranten zijn daar terug te vinden en via de menubalk bovenin gaat u rechtstreeks naar het gemeentenieuws.  

De gemeentelijke informatie verspreiden we ook zelf via de nieuwsbrief van de gemeente Enschedeexterne-link-icoon. De officiële mededelingen/bekendmakingen kunt u ook op uw postcode ontvangen via overheid.nl/berichten-over-uw-buurtexterne-link-icoon