Theater en Muziek in Oost

23 mei 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) van1 tot en met 9 juni is in stadsdeel Oost van alles te beleven.

 De Ontmoetingskerk is dé plek waar u moet zijn als u van koorzang houdt! Op zaterdag 1 juni geven Popkoor Liberation uit Enschede en de ClipperS Crew Singers uit Haaksbergen samen een zomerconcert. Beide koren zingen zowel voor als na de pauze. En het programma wordt besloten met een gezamenlijke optreden.

Op zondag 2 juni geven Shanty en Smartlappenkoor 1 plus 1 is 3 uit Enschede en Chor and More uit Münster samen een concert. Het belooft een gevarieerd programma te worden: zingend de grens over, door vele tijden en genres heen. De toegang is gratis.

Wilt u ervaren hoe het is om mee te doen? Kom dan 3 juni naar de meezing-repetitie van het koor Chantons. Of laat uw kinderen meespelen bij Symfonia Jong Twente op 7 juni.

Houdt u meer van theatersport? Dan moet u zaterdag 8 juni bij Wijkcentrum de Roef zijn. Theatersportvereniging Op Afroep organiseert daar de tweede editie van het Twents Theatersport Toernooi. Theatersport teams uit de regio spelen tegen elkaar. Kom kijken wie er uiteindelijk wint en met de felbegeerde goud’n poal naar huis gaat.

Wilt weten wat er nog meer te doen is in Enschede deze week? Bekijk het programma op www.wakenschede.nl/programmaexterne-link-icoon.