Vanaf 22 april werkzaamheden eerste deel Kerkstraat Glanerbrug

17 april 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De komende maanden gaat bouwteam GroenBlauw Glanerbrug aan de slag in de Kerkstraat. Op 22 april starten de werkzaamheden.

De Kerkstraat is vanaf dan afgesloten vanaf de Gronausestraat tot en met de eerste kruising met de Bentstraat. Eerst gaat Enexis aan het werk met elektriciteit. Vanaf 6 mei gaat het bouwteam aan de slag met het riool en de nieuwe inrichting van de straat. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Dura Vermeer. 

Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden 

Tijdens de werkzaamheden kunt u lopend altijd langs de bouwplaats. Bent u met de fiets? Volg dan de omleidingsroute via de Bentstraat naar de Gronausestraat. Of stap af en loop met de fiets aan de hand langs de werkzaamheden. Met de auto volgt u de omleidingsroute via de Bentstraat – Gagelstraat – Veldstraat. Of vanaf Glanerbrug rechtstreeks naar Losser via het Euregio Bedrijvenpark. Deze routes worden aangegeven met borden.

Planning overige werkzaamheden 

De werkzaamheden in dit eerste deel van de straat duren tot de bouwvakantie (augustus). Na de bouwvakantie gaan we verder met de werkzaamheden in de Kerkstraat. Deel 2 (vanaf Bentstraat t/m Veenpluisstraat) staat gepland voor september t/m oktober. Deel 3 (vanaf Veenpluisstraat t/m Vijverstraat) staat gepland voor november t/m december. Dit is een voorlopige planning. Dit kan veranderen door bijvoorbeeld het weer of onverwachte situaties.  

Op de hoogte blijven? Volg ons via de BouwApp 

De BouwApp is een app voor uw smartphone of tablet. Hier delen we berichten over de planning en de werkzaamheden in uw straat. Ook kunt u heel makkelijk een bericht sturen. Download de BouwApp via de App Store of Google Play. Zoek naar het project GroenBlauw Glanerbrug. Klik op + Volgen om op de hoogte te blijven.