Vrij tekenen voor jeugd bij Power Noord

28 maart 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De deuren bij Power Noord staan open voor jeugdige, creatieve talenten.

 Vaak samen met ouders/verzorgers komen kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar bij elkaar. Ze doen dit, om hun gedachten, wensen en/of dromen vast te leggen op papier.

Onder leiding van een enthousiaste tekendocente kunnen de kinderen zich hier op hun eigen manier creatief uiten. Ze kiezen zelf wat ze willen tekenen. Kinderen leren hierbij spelenderwijs omgaan met de vele beschikbare tekenmaterialen en -technieken.

De tekendocente noemt het wel een ‘proeverij van potloden’. Er wordt naast tekenen met potloden ook gewerkt met houtskool, oliepastelkrijt en Oost-Indische inkt. De kinderen gaan geconcentreerd bezig aan hun eigen kunstwerk. Ze kunnen even alles van zich af zetten en tot rust komen. Intussen kunnen de ouders en verzorgers zich vermaken in de gemeenschappelijke ruimte. Daar staat de koffie en thee klaar.

Wanneer is het

De jeugdgroep tekent op donderdag van 15.00 - 16.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De volwassenengroep tekent op woensdag van 10.30 - 12.30 uur. Hier zijn bijna alle plaatsen bezet.

Waar is het

Power, Zaanstraat 22 Enschede