Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Uit in Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Informatie over kunst en cultuur, uitgaan en winkelen is te vinden op www.uitinenschede.nl

Agenda

 • Online filmpubquiz

  26 februari 2021

  Vrijdag 26 februari wordt er een filmpubquiz georganiseerd door Concordia onder leiding van de Verticoons. Doe mee met je gezin of natuurlijk alleen!

 • WALvis (2+) livestream

  28 februari 2021

  Katiuscia Principato speelt de muzikale, interactieve voorstelling, WALvis. Eerder speelde ze “Knofje”, “Ezel en beer” ‘Geitje” en “ssst, de tijger slaapt”.

 • Club Nel Livestream

  01 maart 2021

  Kijk via de livestream naar de voorstelling Cafe Nel met De Onverwoestbaren.

 • Jezebel

  03 maart 2021

  JEZEBEL is een dansvoorstelling geïnspireerd op de Video Vixen: een vrouwelijk model dat eind jaren 90 en begin 2000 verschijnt in hiphop-videoclips.

 • MetroTV - ISLE

  04 maart 2021

  Tijdens de liveshow van ISLE wordt er muziek gespeeld en lokken ze je verder in de wereld van verbeelding, mogelijkheden en ruimte.

Webcam Ei van Ko, centrum Enschede

Tijdelijk niet beschikbaar

Cultuurhistorie

In 2013 zijn drie archeologische belevingsplekken ingericht: de Laag van Usselo en de vuurstenen werktuigen van de jagers en verzamelaars; de vindplaats uit het Mesolithicum ‘VUUR-STEEN’; en een ontwerp met resten van de archeologische opgraving van erve Sprakel.