Uit in Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Informatie over kunst en cultuur, uitgaan en winkelen is te vinden op www.uitinenschede.nl

Agenda

 • MonkeyJam

  06 juli 2022

  Get your strings out, chop some sticks and go bananas! MonkeyJam is dé plek waar muzikanten uit heel Enschede samenkomen om te jammen! Ga los in het vertrouwde Muziekcafé van Metropool Enschede en geniet van de hangende festivalsfeer in de zon.

 • Uitzwaaiconcert SHOT

  07 juli 2022

  Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT) geeft een Uitzwaaiconcert voordat zij deze zomer op concertreis gaat!

 • Hanna van Hendrik

  08 juli 2022

  In 2019 was Hanna van Hendrik een groot succes. Meer dan 47.000 mensen beleefden het intieme leven van Hanna en haar gezin. Een verhaal over hechte familiebanden, angst, veranderingen, liefde en bevrijding.

 • Typhoon

  08 juli 2022

  Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

 • Symphonic Broadway

  08 juli 2022

  Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, de Nederlandse Reisopera en Consensus Vocalis organiseren een uniek concert op de Oude Markt.

Erfgoed Enschede

Verken de duizenden verhalen, foto’s en filmpjes en deel je eigen verhaal!