Uit in Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Informatie over kunst en cultuur, uitgaan en winkelen is te vinden op www.uitinenschede.nl

Agenda

 • Saxion Technology Day

  21 mei 2022

  Kom zaterdag 21 mei naar de Saxion Technology Day bij Saxion in Enschede. Of je jong of oud bent, bij Saxion ontdek je hoe technologische toepassingen onze wereld blijven innoveren en verbeteren. Zie en ervaar zelf hoe leuk en verrassend technologie kan zijn!

 • Natuurlijk! - Henriëtte Tavenier

  21 mei 2022

  Kenmerkend voor het werk van Henriëtte Tavenier is een abstracte benadering van thema’s uit de natuur. De kringloop en ‘eigen gang’ van de natuur fascineren en inspireren haar. Zowel de ruimtelijkheid van een berglandlandschap als details van stenen, planten, en organische structuren kunnen aanleiding geven voor een beeldend werk.

 • Razvan Stoica & Andreea Stoica

  21 mei 2022

  Weggeblazen worden door een indrukwekkend vioolspel en pianospel? Dat kan bij het koffieconcert waar Razvan Stoica en zijn zus Andreea Stoica de sterren uit de hemel spelen!

 • Folkland: Fiddler's Green + SCRUM + Rapalje

  21 mei 2022

  Welcome to Folkland where every folkfan feels right at home!

 • Jeugd Muziek Dag Enschede “All About Movies”

  21 mei 2022

  All About Movies is het slotconcert van de Jeugd Muziek Dag Enschede. Het projectorkest zal worden gevormd door Symfonia Jong Twente, Jonge Strijkers en Blazers Nederland en het Jeugd- en Opleidingsorkest Wilhelmina, tijdens de grande finale aangevuld met dagdeelnemers uit de regio.

Erfgoed Enschede

Verken de duizenden verhalen, foto’s en filmpjes en deel je eigen verhaal!