Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Uit in Enschede

De grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Informatie over kunst en cultuur, uitgaan en winkelen is te vinden op www.uitinenschede.nl

Agenda

 • Test event: Enschede Marathon

  16 mei 2021

  Vijfduizend recreanten mogen meedoen aan het testevenement van Enschede Marathon: Ready for Takeoff! Loop 10 of 5 kilometer op een afgeschermd terrein.

 • MetroTV - ENorm

  20 mei 2021

  Geniet van een avond vol muziek van de band ENorm tijdens de livestream.

 • Speurtocht tijdens MaakMeeMaand

  22 mei 2021

  Doe mee met de speurtocht van Tetem en ontdek Roombeek.

 • The Digitarian Society #1

  25 mei 2021

  Een driedelige serie waarin er gekeken wordt naar wat er nodig is om verder te komen in onze zoektocht naar een veiliger internet.

 • Dutch Innovation Days

  26 mei 2021

  Je kunt bij DID21 terecht als bedrijf, professional, student, docent, investeerder, uitvinder, schrijver, CEO, unicorn of gewoon omdat je nieuwsgierig bent.

Webcam Ei van Ko, centrum Enschede

Tijdelijk niet beschikbaar

Cultuurhistorie

In 2013 zijn drie archeologische belevingsplekken ingericht: de Laag van Usselo en de vuurstenen werktuigen van de jagers en verzamelaars; de vindplaats uit het Mesolithicum ‘VUUR-STEEN’; en een ontwerp met resten van de archeologische opgraving van erve Sprakel.