Zonnepanelen: is dat mogelijk voor mijn bedrijf?

06 mei 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Heeft u ooit nagedacht over zonnepanelen op uw bedrijfspand, maar weet u niet waar u moet beginnen? Met het project Zon op dak helpen wij u in het gehele proces!

Van een gratis dakschouw tot en met het beoordelen van offertes bij verschillende partijen. In opdracht van Gemeente Enschede denkt advies- en ingenieursbureau bind graag met u mee. Ook als het oppervlak van uw dak maar beperkt is, is er vaak veel mogelijk! Zelfs met de huidige problematiek rondom netcongestie.

Ondernemer Pascal Voerman deed mee aan het project Zon op dak en vertelt over zijn ervaring:

“Een aantal jaar geleden wilde ik meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op mijn bedrijfspand. Op internet vind je ontzettend veel informatie en aanbiedingen, maar als je niet weet waar je moet beginnen, zie je door de bomen het bos niet meer” vertelt Pascal.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik online het project Zon op dak tegen en ik heb meteen contact opgenomen met de gemeente. Niet lang daarna kwam een van de adviseurs van bureau bind bij me langs en zijn we samen in gesprek gegaan over de wensen en mogelijkheden. Door deel te nemen aan dit project ben ik van begin tot eind geholpen met het hele proces. De adviseurs van bureau bind waren goed bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of om even te sparren. De lijnen waren altijd kort en alle informatie duidelijk. Ik zou elke ondernemer in Enschede, groot of klein, aanraden om mee te doen aan dit project. Er kan echt meer dan je denkt en je wordt volledig ontzorgd!”

Bent u ondernemer in Enschede en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen? Wij helpen u graag! Stuur een mail naar zonopdak@enschede.nl en we nemen contact met u op.