Enschedese Fietsweek: elke korte rit op de fiets!

07 november 2022
Uitgelicht Nieuws
Campagnebeeld van de Enschedese Fietsweek met twee fietsers en de skyline van Enschede op de achtergrond.

Van 7 t/m 13 november gaat er iets bijzonders gebeuren in Enschede: die week pakken we in heel Enschede voor élke rit onder de 5 kilometer, de fiets. Ga de uitdaging aan en doe mee!

Fietsen maakt gelukkig. En het is duurzaam, goed voor de stad en beter voor je portemonnee. Daarom stimuleren we elke Enschedeër om vaker voor de fiets te kiezen. Maar we weten ook dat het soms verleidelijk is om voor korte ritjes de auto te pakken. Bijvoorbeeld uit gewoonte, als het regent of als je boodschappen gaat doen. Daarom dagen wij je uit: lukt het jou om een week lang voor elke korte rit de fiets te pakken?

Van 7 t/m 13 november staat heel Enschede in het teken van de Enschedese Fietsweek. Pak deze hele week voor élke rit onder de 5 kilometer de fiets. Dus óók als het regent. En óók als je boodschappen gaat doen.

Doe je mee?

Ga de uitdaging aan en doe mee met de Enschedese Fietsweek! Meld je aan en ontvang tijdens de Enschedese Fietsweek tips en reminders in je mailbox. Wees er snel bij, want voor de eerste 70 aanmelders ligt er een leuk aanmoedigingspakketje klaar!  Meld je nu aan via de website van Fietsstad Enschede.