West

Stadsdeel West bestaat uit de wijken Boswinkel, Pathmos, Ruwenbos, Stadsveld en 't Zwering, de dorpen Boekelo en Usselo en de buurtschappen Twekkelo en Goorseveld.

Jij maakt de buurt!

Maak je eigen buurt nog mooier of vraag een wijkbudget aan

Wijkteams Enschede

Hét aanspreekpunt in uw wijk voor al uw zorgvragen

Vastgoedbedrijf Enschede

Beheert en verhuurt verschillende accommodaties in uw wijk.

Nieuws uit West

 • Wijkverkeersplan zo goed als klaar

  De stoelen konden bijna niet worden aangesleept op 11 januari tijdens de wijkbijeenkomst over het wijkverkeersplan Boswinkel. Met 80 aanwezigen was de zaal gevuld. Wat een betrokkenheid van de mensen voor hun wijk! Een heel mooie opkomst.

 • Middagje ijsbaan Twente wederom een groot succes

  Woensdag 31 januari was het - inmiddels jaarlijkse - schaatsuitje met de kinderen van Pathmos Plaza, Krajicek Plaza Boswinkel en Hatteler Plaza. De kinderen die naschools komen sporten hebben de afgelopen weken door middel van stempels zelf een gratis deelname verdiend bij de ijsbaan Twente.

 • De Wijkwijzer wijst u de weg

  Heeft u een vraag of zoekt u een activiteit of ondersteuning in uw wijk? Bijvoorbeeld omdat u graag andere mensen wilt ontmoeten, u hulp nodig heeft bij het boodschappen doen of het bijhouden van uw administratie?

 • SVEN in West

  Samen Versterken van Enschede door Noaberschap, dat is waar SVEN voor staat. SVEN is een samenwerkingsverband tussen RadarUitvoering Oost en Participe; twee welzijnsorganisaties die elkaar aanvullen en versterken.

 • Basisschool Sint Jan ontvangt wethouder

  Woensdag 17 januari bezocht wethouder Eelco Eerenberg basisschool de Sint Jan aan de Haaksbergerstraat, waar hij werd ontvangen door de directeur van de school, Claudia Janssen.