West

Stadsdeel West bestaat uit de wijken Boswinkel, Pathmos, Ruwenbos, Stadsveld en 't Zwering, de dorpen Boekelo en Usselo en de buurtschappen Twekkelo en Goorseveld.

Jij maakt de buurt!

Dien jouw ideeën in en maak je eigen buurt nog mooier

Wijkteams Enschede

Hét aanspreekpunt in uw wijk voor al uw zorgvragen

Nieuws uit West

 • Kunstwerk Krajicek Plaza Boswinkel

  Tijdens de opening van 31 maart was het al even te zien, maar nu hangt het prachtige kunstwerk dan ook echt aan de muur: Krajicek Plaza Boswinkel is weer een pronkstuk rijker!

 • Avond met vuurwerk in Boswinkel

  Bewoners Team Boswinkel (BTB) verwacht een boeiende avond met ‘vuurwerk’ tijdens de laatste wijkbijeenkomst voor het zomerreces, donderdag 29 juni. Locatie: Speeltuin Boswinkel. Aanvang: 19.30 uur.

 • Nieuwe cursussen op Kaliber Kunstenschool

  Wij zijn Team Enschede West van Kaliber Kunstenschool. Ons team bestaat uit Anja Meulenbelt (gitaar), Bennie ter Heide (trompet), Edith Leusenkamp (dwarsfluit en fashion), Hubert Fiselier (groot koper), Johan Bijen (klarinet), Sanna van Elst (blokfluit en muziek ABC) en Wil Plas (accordeon). Samen willen we zorgen voor een breed kunstaanbod in de wijk.

 • Afscheidsreceptie Herman Schiphauwer

  Op 1 augustus 2017 gaat oud-basisschooldirecteur Herman Schiphauwer genieten van zijn prepensioen. Ter gelegenheid hiervan nodigen wij ouders en bekenden uit voor de afscheidsreceptie op donderdag 29 juni tussen 13.45 uur en 15.00 uur, op Basisschool Sint Jan, Haaksbergerstraat 255 in Enschede. U bent van harte welkom bij deze receptie!